Korlátlan e-mail küldés

Mit jelent a korlátlan e-mail küldés?

Röviden: a szerveren elérhető lehetőségeken belül nem korlátozott levél küldést jelent.

Bővebben

1)
A fizika határait természetesen nem tudjuk felülírni, tehát a korlátlan addig korlátlan, amíg valamilyen fizikai korlátba nem ütközik.

Magyarán, mi szoftveresen nem állítunk be olyan korlátot, amivel kevesebb e-mail lenne kiküldhető, mint amennyit a szoftver képes kiküldeni az adott hardveren.

Ez esetben a felső korlátot a fizikai lehetőségek adják.​

2)
A levél küldés maximuma függ a fogadó oldaltól is, tehát ha egy szerver adott időn belül csak maximum x db. e-mailt fogad el egy másik szervertől, akkor attól többet hiába is próbál elküldeni a szerverünk, a fogadó nem fogja elfogadni.

Ez esetben korlátot a fogadó oldal állítja fel.

Ezeken a korlátokon belül (fizikai és fogadó által elfogadott) nem tartalmaz korlátozást a kiküldhető levelek mennyiségére.

3)
A kiküldött e-mailek tekintetében, a hibás e-mailek nem e-mailnek, hanem hibának számítanak. A hibás e-mailek kiküldése, mivel jellemző a spam küldésre, ezért minden esetben maximalizált. A hibás e-mailek kiküldésével a szerver spam listákra kerülhet fel, amely szélsőséges esetben minden Ügyfél levelezését az adott szerveren vagy akár az adott ip cím tartomány használhatóságát is veszélyeztetheti. Ez a magatartás tiltott, ellentétes felhasználói szabályzatunkkal:
https://hostit.hu/dokz/szabalyzat.html