Hogyan lehet ingyen .eu domaint rendelni tárhelyhez?

– Amennyiben már a webtárhely megrendelésre kattintott, az “Új domaint regisztrálok” menüpontot legyen kedves kiválasztani és megadni a regisztrálni kívánt .eu domain nevet. Ha az szabad, akkor 0FT -os tételként bekerül kosarába.
– Amennyiben a domaint választotta ki először, kérjük, hogy a kifizetés előtt kattintson a webtárhely csomagok menüpontra és válassza ki az Önnek megfelelő tárhelyet!

– Amennyiben másik domain nevet szeretne webtárhelye fő domainjául választani, akkor is megrendelheti a .eu domain nevet a következő módon:
Mindkét domaint legyen kedves bele tenni kosarába és megrendelni a domainhez a webtárhelyet, úgy hogy a .eu domain névhez társítja a “Választok domaint a kosaramból” opcióval.
A díjbekérő számla kifizetése után kérheti tőlünk e-mailben vagy a Segítség központunkon keresztül a webtárhely fő domain nevének cseréjét.

FIGYELEM:

  • 1 webtárhelyhez csak 1 ingyenes .eu domain nevet rendelhet!
  • Rendszerünk az ingyenes .eu regisztrációt csak az első évre teszi lehetővé, a .eu domain név fenntartása a második évtől díjköteles!
  • Webtárhely Alap csomag vagy attól nagyobb értékű webtárhely bérlése esetén vehető igénybe ez a kedvezmény.
  • Az Akció visszavonásig tart!
  • .eu domain helyett választhat 1db .hu átkérést is ingyenesen 1 év hosszabbítással vagy új .hu domain regisztrációt 2 évre féláron!