Belépés a hostit.hu -ra

Belépés

A hostit.hu -ra bejelentkezni a Belépés menüpontban lehetséges számlafizető felhasználónév és a számlafizető fiók jelszó megadásával.

A rendszer elfogadja bejelentkezéshez a felhasználó elsődleges e-mail címét  és a számlafizetői fiók jelszavát is.

Mi lehet tenni, ha nem ismerem a belépéshez szükséges adatokat?

A hostit.hu -n a számlafizetői fiókokhoz lehet új jelszót kérni a jelszó emlékeztető link segítségével .
Ezen az oldalon 3 lehetőség közül választhat:

  • megadhatja számlafizetői felhasználó nevét(1.)
  • megadhatja a fiókhoz társított elsődleges e-mail címét(2.)
  • megadhatja hostit.hu -n nyilvántartott domain nevét(3.)

Miután ezek közül egyiket megadta és az Elküld gombra kattintott, a hostit.hu az elsődleges e-mail címre kiküldi a régi jelszó törléséről és az új jelszó készítéséről szóló linket.

Miután a hostit.hu által küldött e-mailben található új jelszó készítési linkre kattint, a rendszer újabb e-mailt küld ki.

Ebben a második e-mailben már felhasználóneve és jelszava is szerepelni fog.
A következő belépésnél a rendszer kéri a kiküldött jelszó megváltoztatását.
Az első mezőben a régi jelszó, az utána következő két mezőben kétszer az új jelszó megadása szükséges a változtatáshoz.

  1. Felhasználói nevét Ön ismeri, a regisztrációkor adta meg a regisztráció oldalon. Amennyiben nem emlékszik már rá, válassza inkább valamelyik másik lehetőséget új jelszó készítéséhez.
  2. Elsődleges e-mail címét regisztrációkor adta meg. Ide küldi a rendszer a már meglévő tárhelyek hosszabbításáról szóló díjbekérőt valamint a domainek lejáratáról szóló értesítéseket.
    A hostit.hu rendszere kezel további kapcsolattartó személyeket is, akik szintén kaphatnak értesítést a webtárhely csomag hosszabbításról készült díjbekérőről vagy a domainek lejáratáról beállítástól függően. A további kapcsolattartó személyek e-mail címével nem lehetséges új jelszót készíttetni a számlafizetői fiókhoz.
    Amennyiben nem biztos számlafizetői fiókjának elsődleges e-mail címében, kérhet jelszót felhasználóneve vagy regisztrált domain neve alapján valamint kérheti kollégáink segítségét ennek tisztázásában.
  3. Bármelyik domain nevét megadhatja jelszó emlékeztető kéréshez, amelyikhez már legalább 1db díjbekérő létrehozásra került.