The account has reached its bandwidth limit e-mail üzenet

The account “xxx” with primary domain “yyy” has reached its bandwidth limit tárgyú üzenetet kaptam.

Mit jelent ez?
Ez az üzenet azt jelenti, hogy a tárhely internetes forgalma meghaladta a csomag sávszélesség korlátját.  Azokat a weboldalakat, amelyeknek tárhely csomagja túllépi  a forgalmi korlátot a keretrendszer felfüggeszti és

Bandwidth Limit Exceeded

üzenetet jelenít meg az oldalon.


Van -e vele valamilyen teendőm?
Amennyiben oldalának működése fontos az Ön számára és haladéktalanul szeretné visszaállítani működését, javasoljuk, hogy váltson nagyobb sávszélesség korláttal rendelkező webtárhely csomagra. A jelenlegi webtárhelyet különbözeti összegért a Tárhely adatok megtekintése  / a csomag melletti U (upgrade – feljavítás) gomb segítségével fejlesztheti a webtárhelycsomag fordulópontig hátralévő idejéről* szóló különbözeti összegért nagyobbra.
A díj kiegyenlítése után az automata nagyjából 10 perc alatt feljavítja a tárhelyet és megszűnik a sávszélesség túllépéséből eredő korlátozás. Javasoljuk sürgős esetben a bankkártyás vagy paypalos kifizetést a leggyorsabb visszaállítás érdekében!

Amennyiben weboldala tesztelési célokat szolgál, nincs igénye az állandó működésre, megvárhatja a hó végét, a forgalmi limit ugyanis havi korlát, a következő (naptári) hónapban nullázódik a számláló és ismételten elérhető lesz oldala.

Bármelyik esetről is legyen szó, célszerű az oldal forgalmát a cpanelen a sávszélesség statisztika menüben ellenőrizni és szükség esetén a nagy méretű videókat kisebbre cserélni vagy az esetleg támadható weboldal részeket védeni az ismétlődő támadásoktól.

Honnan lehet tudni a csomagok sávszélesség korlátját?

A Webtárhely csomagok megrendelési oldalán írja ki közvetlenül a tárhely mérete alatt.

Alpha webtárhely csomag sávszélesség korlát kép

Alpha csomag forgalom korlát

 

*Megjegyzés:
1 éves fenntartási idő esetén ez kevesebb lesz mint az éves díj.
2 vagy nagyobb időtartamra bérelt webtárhely csomag esetén ez magasabb is lehet az éves díjnál, mivel adott esetben a fennmaradó 1+ vagy 2+ év díjának különbözeti összegét számolja a rendszer.