Nagy számú domaint szeretnék kezelni, mi lenne erre a legmegfelelőbb?

A viszonteladói-reseller csomagok webhosting csomagok. Cpaneles technikai adminisztrációs felületet biztosítunk hozzá, gyakorlatilag minden olyan webes eszköz, amit általánosságban szoktak használni, például php, mysql webes statisztikák, egyedi hibalapok, stb. rendelkezésre állnak. Amennyiben nincs a jelenlegi weboldalaiknak különleges script futtatási igénye vagy olyan php vagy apache beállításra szüksége, amelyet nem tudunk támogatni, pl.: register globals használata, akkor a viszonteladói csomagot javasolnánk.
A CPanel egyetlen hátránya, hogy jelenleg nem biztosítunk hozzá dns módosításra alkalmas felületet, mindössze az adott domain levelezését lehet más szolgáltatónál elhelyezni, ha CPaneles szerver a domain névszervere.

Ezt kiegészítendő, kérésre bármely a 23VNet Kft-nél regisztrált domainhez tudunk olyan névszervert biztosítani, amelyen a dns módosítások elvégezhetőek.

Saját szerver az esetek döntő többségében akkor éri meg, ha nem csak a webes kiszolgálás néhány opcióját, hanem a szerver egészére érvényben lévő beállítást kívánnak módosítani/használni, például tűzfal szabályok oldal letöltésre vagy tartalom szűrésre. Illetve abban az esetben is a szerver használatát tudjuk ajánlani, ha az oldalak akkora terhelést adnak a szervernek, amely egy normál pc terhelését eléri vagy meghaladja. Ez esetben ugyanis az oldalak illetve a teljesítmény finomhangolását igény szerint tudják végezni. A saját szerver üzemeltetése azonban költségeit tekintve magasabb kategóriába tartozik a normál webhostingnál.

Tudunk javasolni továbbá külön-külön tárhely csomagokat, azon webhelyek számára, amelyek alacsony látogatottságúak, és külön vps (virtuális szerver) csomagokat, azokhoz, amelyeknek speciális futási igényük van.
Ez ugyan különböző fordulópont miatt különböző időben történő pénzügyi teljesítést igényel, azonban egy-egy ügyfél új rendszergazdájának megjelenése esetén gond nélkül lehet számára teljes hozzáférést biztosítani az adott webhosting csomaghoz, ha a jövőben önállóan szeretné kezelni.