COVID-19 Tájékoztató!

Kedves Partnereink!

A kialakult egészségügyi helyzetben is ügyfeleink elégedettsége  szolgáltatásunk színvonalának megőrzése és dolgozóink egészségének megóvása a legfontosabb szempontok a 23VNet Kft.  számára.

A 23VNet Kft. Magyarország kormányának intézkedéseivel összhangban a személyes kontaktusok lehetőségét a minimálisra szeretné csökkenteni.

Ezért kérjük ügyfeleinket a készpénzes befizetést a következő időszakban kerüljék el! Most már a banki átutalás is perceken belül teljesítésre kerül a nap 24 órájában, ezenkívül lehetőség van bankkártyával valamint paypal használatával történő fizetésre is. Ez utóbbiak jóváhagyása automatikus, a leggyorsabb fizetési lehetőség az oldalunkon.

A következő fertőzés veszélyes időszakban cégünk mindent megtesz a home office munkavégzés bevezetésére a munkatársak egészségének megóvása érdekében.

Ezért nálunk is ahogy sok más cégnél 2020 március 18.-ától a cég alkalmazottai otthonról látják el a feladataikat, és csak abban az esetben jönnek be amennyiben  a helyzet megkívánja a személyes jelenlétet.

Kérjük ügyfeleinket kommunikációra használják az info@net23.hu email címünket, valamint a https://hostit.hu oldalon az ügyfélfiókban található hibajegy kezelő rendszerünket.

Ezenkívül  telefonszámunk is működik. Munkaidőben ott is elérhetőek vagyunk. 

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

Mindenkinek jó egészséget kívánunk!

23VNet Kft.