A shoprenter -hez szeretném beállítani domain nevemet, mi a módja?

Eddigi ismereteink szerint a shoprenter használatához két beállítás szükséges a mi oldalunkon és legalább egy további a shoprenter oldalán.

A mi oldalunkon a domaint kezelő cpanelen (belépés a cpanelre):

  1. A haladó (vagy speciális) dns zóna szerkesztőben legyen kedves a
    www.azöndomaineve. IN CNAME azonshoprentereshostneve.shoprenter.hu.
    dns bejegyzést megadni.
  2. Továbbá  az átirányítások menüpontban egy olyan beállítás is szükséges, amely a www nélküli domaint átirányítja a www -s párjára, 301 -es átirányítással a wildcard (*) átirányítást is bekapcsolva.

A www nélküli dns bejegyzés nem módosul a speciális zóna szerkesztőben ( azöndomaineve. in A kiszolgaloszerveripcime ).

Le tudja ellenőrizni azt, hogy a www nélküli rekord megfelelő ip címre mutat-e. Legyen kedves ehhez a Tárhely adatok megtekintése linkre kattintani Ügyfélfiókjába való belépés után! A Nagyító ikonra kattintva kiírja tárhely csomagjának aktuális ip címét a Szerver Információ / IP résznél legalul.
Amennyiben a tárhely csomag ip címe és a haladó dns zóna szerkesztőben található ip cím megegyezik, akkor jó ip címre mutat.


Ezután vagy eközben a shoprenter oldalán a használni kívánt domain nevet (azöndomaineve) legyen kedves beállítani csomagjához. Sajnos ennek mikéntjéről nincs információnk, kérjük ezt velük egyeztesse!


Amikor a beállítás a mi oldalunkon megfelelő, akkor ez látható alapesetben a http://www.azöndomaineve/ oldalon:

“A domain átirányítás sikeresen megtörtént, kérjük utolsó lépésként a webáruház admin felületén a Beállítás/Bolt beállítás/Domain beállítás menüpont alatt állítsa be a domaint.
Ha bármilyen kérdése lenne, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz bizalommal!”

Ha már webshopja elkészült, akkor az fog megjelenni.

Amennyiben ezek közül egyiket sem látja, szíves türelmét kérjük! A dns bejegyzések frissülési ideje ugyanis 4 óra lehet legfeljebb a 14400 -as TTL értékek alapján.